Мнозинството за свалянето от поста на председателя на  парламента Никола

...
Мнозинството за свалянето от поста на председателя на  парламента Никола
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: ГЕРБ е стабилизиращ фактор, ново мнозинство няма

Мнозинството за свалянето от поста на ръководителя на  парламента Никола Минчев евентуално ще се повтори при вота на съмнение против държавното управление. Това съобщи по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. Той побърза да съобщи, че ново болшинство в действителност няма, тъй като такова единствено се предписание за ново ръководство, а то било невероятно в този парламент.

След въпроси от водещите обаче, Чолаков съобщи, че в действителност Има Такъв Народ, ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” може да гласоподават и за трети път дружно, в случай че партията на Трифонов излезе със своя кандидатура за ръководител на Народното събрание. „ Аз персонално бих я подкрепил, не мога да кажа за парламентарната група ”, сподели депутатът.

Той разяснява, че ГЕРБ е стабилизиращ фактор в страната. Чолаков изясни, че не опозицията е свалило държавното управление, а ръководещата коалиция се е разпаднала. „ Когато едно семейство се развежда на петия месец, не може да отговорен единствено единия в него ”, съобщи депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР